Wat

Het gaat goed met de Nederlandse koe. Het platteland is populair. Daarom komen voor het eerst sinds 1952 de wereld cowboydagen naar Nederland. En Mrs Einstein maakt daar deel van uit. In een land vol cowboys, indianen, goudzoekers, pelsjagers, schurken en ontdekkingsreizigers is er geen plaats voor vier (niet geheel onappetijtelijke doch middelbare) zangeressen. Hun schitterende meerstemmigheid en bijzondere arrangementen helpen niet als je oog in oog staat met een kudde koeien.

Maar geholpen door hun voorliefde voor countrymuziek en krankzinnige situaties leggen ze dwars door dit onontgonnen gebied tóch een spoorlijn aan.

Ze trekken met een gezongen spaghetti western langs de Nederlandse theaters. En overal waar ze komen, geven ze een politiek incorrecte cursus tot cowboy.

Lasso werpen, line dansen en rodeo stier berijden; het zit allemaal in het pakket. De vier stadse cowboys zullen moeten leren leven zonder kookeiland en afzuigkap, zonder natuurwinkel en mét hun gluten– en koemelkallergie. Of dat goed afloopt?

Mrs Einstein wordt gezocht. Overal. WANTED.